Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
6
10
13
17
18
22
24
25
27
31

Sponsors

Ton Tindemans

Login

Nieuws || mededelingen & links Nieuws

Clinic fietsonderhoud

Clinic Fietsonderhoud

BikeTotaal Vlassak

Donderdag 28 maart

Nu het seizoen weer begonnen is heeft iedereen zijn fiets weer uit het vet gehaald of sommige kwamen erachter dat ze hem na de laatste rit zo hebt weggezet met de goede bedoelingen om hem gedurende de winter een keer onder handen te nemen. Veel technische problemen die gedurende de ritten ontstaan zijn terug te herleiden naar slecht of geen onderhoud.

Weekend Kalterherberg 2024 de reunie

Weekend Kalterherberg 2024

de reünie

Groepsfoto voor vertrek in 2011

Het weekend van 7 en 8 september staat in het teken van Kalterherberg de reünie. Het weekend Kalterherberg heeft een lange historie. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van TWC Weert is het weekend Kalterherberg voor het eerst georganiseerd. De mannen fietsten toen naar Kalterherberg en de vrouwen kwamen later met de auto. Vanaf dat moment is het weekend Kalterherberg jaarlijks verreden met als grote inspirator wijlen Frits Roothans en routecoördinator Derk. In 2015 hebben Frits en Derk het stokje overgedragen aan een nieuwe commissie onder leiding van Sven met de vraag om een nieuwe invulling te geven aan het weekend Kalterherberg.

Verslag Wegkapiteins Maart 2023

Wegseizoen 2024 - We gaan weer van start!

cycling road bicycle racing

De wegkapiteins zijn er klaar voor, jullie ook?

Om weer veilig van start te gaan, vragen we alle leden om onze gedrags- en veiligheidscode nog eens goed door te nemen. Nieuw dit jaar: hoe we moeten we op een veilige manier ritsen?

Lees verder ook het verslag ven de wegkapiteins ter voorbereiding op het nieuwe wegseizoen.

Openingsrit 2024

Openingsrit en kledingpresentatie 2024

TWCWeert foto 2024s

Met een opkomst van 95 leden was het een hele geslaagde openingsrit van het nieuwe seizoen. Onderweg werd een groepsfoto gemaakt bij onze nieuwe shirtsponsor BikeTotaal Vlassak in Budel.

Na de rit is bij zaal Dennenoord door wethouder Martijn van de Heuvel het nieuwe tenue gepresenteerd en zijn exemplaren uitgereikt aan de shirtsponsoren: BikeTotaal Vlassak, Het Energie Bureau en Café de Tramhalt.

Hierbij zijn ook alle clubsponsors in het zonnetje gezet voor hun geweldige maatschappelijke bijdrage.

De foto's gemaakt door Wim Jacobs zijn hier te bekijken.

Helaas kon er geen vertegenwoordiging van Bakker Racing Products aanwezig zijn bij de uitreiking van de certificaten. Onlangs is het certificaat persoonlijk overhandigd door Martijn (bestuurslid van TWC Weert) aan Erwin Bakker in de winkel van Bakker Racing Products in Nederweert. 

Slotrit MTB 2023-24

Slotrit MTB seizoen 23/24

 Pech tijdens de MTB rit op 3 maart

Op zondag 10 maart is het (natte) MTB/Gravel seizoen afgesloten met de slotrit door de Weerter- en Budelerbergen en het Weerterbos. Ondanks dat gekozen was voor een relatief droge route moest er links en rechts toch nog een grote plas gepasseerd worden. Beetje typerend voor de MTB/Gravel seizoen. Bijna 50 MTB'ers en Gravelaars hebben deelgenomen aan de slotrit die na de rit werd afgesloten met heerlijke erwtensoep aangeboden door Nelly en Mart bedankt. Nelly en Mart namens alle deelnemers hartelijk dank voor deze betrokkenheid. Na de soep was er nog tijd voor een gezamenlijke borrel en werd het seizoen gezellig afgesloten. Zaterdag staat er nog een gravelride op het programma van Cycle for Charity in Stramproy en dan kan de MTB of Gravelbike ingeruild worden voor de racefiets.  Zondag 17 maart starten we het zomerseizoen en zal ons nieuwe tenue gepresenteerd worden. 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle