Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
Datum : dinsdag 5 December 2023
6
8
9
11
13
15
16
18
19
20
22
23
25
27
29
30

Sponsors

Login

Nieuws || mededelingen & links Nieuws

Terugroepaktie Shimano

Terugroepaktie

Shimano

Als jij een fiets hebt met een Shimano groepset met daarbij een 11 speed Hollowtech II crankset, gemaakt tussen 2012 en 2019, dan is er kans dat je die moet laten controleren. Shimano geeft aan dat de buitenste afdekking van de crankarm los kan komen van het hoofdgedeelte van de crankarm, waardoor consumenten het gevaar lopen te vallen, met mogelijk letsel tot gevolg. Cranksets die het inspectieproces niet doorstaan worden gratis vervangen.

Voor meer informatie zie Link

 

Slotrite 2023 afscheid Juriaan

Juriaan bedankt

Juriaan snijdt samen met Helmi de

"bedankt" taart aan.

Tijdens de drukbezochte slotrit van het wielerseizoen 2023 hebben we afscheid genomen van Maarse Hoveniers als sponsor van TWC Weert. Maarse Hoveniers is al vanaf 1995 een zeer gewaardeerd sponsor van TWC Weert en vanaf 2013 shirtsponsor. Maar ook aan alle goede dingen in het leven komt een keer een einde. Het wielerseizoen 2023 heeft in het teken gestaan van dit afscheid en is afgesloten met een slotrit die Juriaan heeft gereden met 11 door hem geselecteerde leden. Na de rit was er een brunch en een officieel afscheidsmoment waar Juriaan symboliek afscheid mocht nemen van ons clubshirt door dit de lucht in te laten gaan met een aantal ballonen. Hierna was het slotwoord aan Juriaan die bestuur, leden en andere sponsoren bedankte voor de prettige samenwerking. Als slotstuk mocht Juriaan samen met Helmi een enorme taart in de vorm van een liefdevol hart aansnijden.

Juriaan nogmaals bedankt namens bestuur en alle leden voor de enorme maatschappelijke betrokkenheid die je de laatste 28 jaar hebt getoond met Maarse Hoveniers.

De foto's zijn hier te bekijken

Herdenkingstocht Bert

Herdenkingstocht

Bert

steunbetuiging aan Bert in 2022

Op zondag 1 oktober fietsen we een herdenkingstocht voor Bert Hölzken. 

Na 1,5 jaar gevochten te hebben tegen zijn ziekte is Bert op 2 juni, op 64-jarige leeftijd, thuis in het bijzijn van zijn gezin overleden. Bert was vanaf 2016 een gewaardeerd lid van TWC Weert. Bert hield van fietsen maar ook zeker van de gezellige sfeer binnen onze vereniging. Om Bert te gedenken fietsen we een tocht voor Bert die we afsluiten met een gezellig samenzijn waar ook het gezin van Bert bij aanwezig zal zijn. 

Wil je deelnemen geef je de dan tijdig op via de kalender van deze website.

112 app

112 app

Installeer hem op je telefoon

Tijdens de Land van Horne MTB Toertocht en Gravelride gaan we de 112 app promoten. Vorig jaar is bij een calamiteit geconstateerd dat de 112 app van grote meerwaarde was. Door het gebruik van de 112 app door een deelnemer was bij de hulpdiensten de exacte locatie van de calamiteit direct beschikbaar. Dit heeft er voor gezorgd dat de hulpdiensten razendsnel ter plaatsen waren en dat ze tijdig de juiste hulp konden bieden.

Ook tijdens onze eigen tochten kan er sprake zijn van een calamiteit. Snelheid kan dan van levensbelang zijn. Daarom het advies vanuit de commissie Veiligheid aan alle leden van TWC Weert om de 112 app te instaleren op de telefoon.  Tijdens de ledenvergadering in het voorjaar 2024 zal dit verder onder de aandacht worden gebracht. 

Aktie AH 2023

Mooi bedrag opgehaald

met de muntjesactie

AH/Heerschap 

Op woensdagavond 2 november jl. heeft Stan Heerschap samen met de supermarktmanagers de uitslag bekend gemaakt van de muntjesactie en is € 15.000,- aan de deelnemende verenigingen beschikbaar gesteld. Onze secretaris John kreeg van eigenaar Stan Heerschap te horen dat de leden van TWC Weert en iedereen die TWC Weert een warm hart toedraagt een mooi bedrag van € 463,52 bij elkaar gespaard hadden. We waren zeker niet de vereniging met het hoogste bedrag maar wij zijn een relatief kleine club en hebben geen jeugdleden waar de opa's en oma's vaak voor mee sparen maar door het enthousiasme van onze leden is het toch gelukt en hebben we ruim 25% meer gespaard tov de actieperiode in december. We zijn zeer tevreden met de opbrengst waar we als vereniging weer leuke dingen van kunnen doen. Namens bestuur en leden willen we AH/Heerschap dan ook hartelijk danken. De maatschappelijke betrokkenheid van AH/Heerschap wordt erg gewaardeerd en is zeer bijzonder. 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle