Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
Datum : dinsdag 5 December 2023
6
8
9
11
13
15
16
18
19
20
22
23
25
27
29
30

Sponsors

Login

Rondje Bert

Voor Bert

 Live verbinding met Bert bij het ziekenhuis

We stonden klaar om op bezoek te gaan bij Bert alleen liep het anders. Door de ziekenhuisopname liep het allemaal iets anders dan bedoeld maar het hart onder de riem steken is zeker gelukt. Bijna 60 leden waren aanwezig om Bert en zijn gezin een hart onder de riem te steken. Na het "rondje Bert" kwamen alle deelnemers bij Schuttershoeve bij elkaar en zijn we in één groep naar het ziekenhuis gefietst. Bij het ziekenhuis aangekomen werden we blij verrast dat, via de telefoon van de zoon van Bert, we contact met Bert konden hebben, een mooi en emotioneel moment.  Hartelijk dank namens Bert en zijn gezin voor deze geweldige ondersteuning. 

 quote van Bert 25 juli 2022:

"Deze ga ik ook winnen, let maar op. Sprint was altijd goed. Volgende week ben ik weer thuis en gaat de volgende etappe beginnen let maar op. Was wel mooi gisteren, Heeft mij en familie goed gedaan. Groeten terug aan jullie allemaal"

 

 

Verzamelen bij Schuttershoeve

 

 

Oude informatie 22 juli 2022

Speciale aandacht!!

Rondje Bert

Zondag 24 juli

 

Zondag 24 juli is de route op de kalender gewijzigd. Op deze zondag rijden we een speciale rit voor ons gewaardeerd lid Bert. Zoals de meeste van jullie weten is Bert ongeneeslijk ziek. Dat dit leeft bij veel van onze leden weten we door de veel gestelde vraag: "heb je nog iets van Bert gehoord?". Om Bert en Sonja, kinderen en kleinkinderen een fors hart onder de riem te steken in deze zeer moeilijk tijd fietsen we zondag een speciale rit die eindigt bij Bert en Sonja op de oprit. We worden hier om 12:00 uur verwacht.  

Op de kalender van 24 juli zijn nieuwe routes geplaatst. Heb je je al opgegeven dan is dat geen probleem je opgave blijft staan. We vertrekken op de normale tijdstippen en de route eindigt bij Café/zaal Schuttershoeve. De route is korter dan de oorspronkelijke route en zo afstemt dat alle groepen ongeveer rond 11:30 uur bij Schuttershoeve zijn. Kun je niet meefietsen maar wil je wel aanwezig zijn, kom dan rechtstreeks naar Schuttershoeve en zorg dat je om 11:45 uur aanwezig bent. Om 11.50 uur vertrekken we in één groep in een gepast tempo vanaf Schuttershoeve. De A groep, de groep van Bert, fiets voorop. Eenmaal bij Bert en Sonja aangekomen verzamelen we op de oprit en is iedereen vrij om op zijn manier een hart onder de riem te steken bij Bert en Sonja, overigens zal alleen al je aanwezigheid ervaren worden als een heel groot en emotioneel gebaar.

Zorg wel dat je niet op de weg staat, het is een drukke weg waar hard gereden wordt. Na ons bezoek fietsen we, voor diegene die dat willen, naar ons stamcafé de Tramhalt om onder het genot van een drankje de emoties te delen. 

Tot zondag, als echte fietsvrienden,  bij elkaar om samen te fietsen maar ook als we elkaar nodig hebben

Legetøj og BørnetøjTurtle