Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Login

Aktie AH 2023

Mooi bedrag opgehaald

met de muntjesactie

AH/Heerschap 

Op woensdagavond 2 november jl. heeft Stan Heerschap samen met de supermarktmanagers de uitslag bekend gemaakt van de muntjesactie en is € 15.000,- aan de deelnemende verenigingen beschikbaar gesteld. Onze secretaris John kreeg van eigenaar Stan Heerschap te horen dat de leden van TWC Weert en iedereen die TWC Weert een warm hart toedraagt een mooi bedrag van € 463,52 bij elkaar gespaard hadden. We waren zeker niet de vereniging met het hoogste bedrag maar wij zijn een relatief kleine club en hebben geen jeugdleden waar de opa's en oma's vaak voor mee sparen maar door het enthousiasme van onze leden is het toch gelukt en hebben we ruim 25% meer gespaard tov de actieperiode in december. We zijn zeer tevreden met de opbrengst waar we als vereniging weer leuke dingen van kunnen doen. Namens bestuur en leden willen we AH/Heerschap dan ook hartelijk danken. De maatschappelijke betrokkenheid van AH/Heerschap wordt erg gewaardeerd en is zeer bijzonder. 

Muntjesaktie

AH/Heerschap

weer van start

 

Op 16 september start de muntjesactie van AH/Heerschap weer. Ook TWC Weert doet weer mee aan deze aktie. Tijdens de muntjesactie ontvangen klanten van AH/Heerschap bij hun boodschappen muntjes die ze vervolgens kunnen doneren aan de deelnemende verenigingen. Ga je zelf boodschappen doen doneer dan je muntjes aan TWC Weert maar het zou mooi zijn als je dit ook kenbaar maakt aan je familie, vrienden en kennissen. Van de uiteindelijke opbrengst kunnen we weer mooie dingen doen met elkaar. Op 16 september is onze vereniging fysiek in de AH winkel in WC de Munt aanwezig om de actie onder de aandacht te brengen een klanten te stimuleren om te doneren aan TWC Weert. Wil je hierbij helepen dan ben je van harte welkom. Meld je even aan bij Martijn.

Wij waarderen de maatschappelijke betrokkenheid van AH/Heerschap bij het Weerter-verenigingsleven enorm en zijn dankbaar dat TWC Weert hiermee geholpen en ondersteunt wordt in het realiseren van haar maatschappelijke doelstelling; het stimuleren van fietsen en bewegen in zijn algemeenheid. 

 

Mooi bedrag opgehaald

met de muntjesactie

AH/Heerschap 

 

Op dinsdag 10 januari jl. is tijdens de nieuwjaarsreceptie van AH/Heerschap de uitslag bekend gemaakt van de muntjesactie. John kreeg van eigenaar Stan Heerschap te horen dat de leden van TWC Weert en iedereen die TWC Weert een warm hart toedraagt een mooi bedrag van € 310,49 bij elkaar gespaard hadden. We waren zeker niet de vereniging met het hoogste bedrag maar wij zijn een relatief kleine club en hebben geen jeugdleden waar de opa's en oma's vaak voor mee sparen maar door het enthousiasme van onze leden is het toch gelukt en zijn we zeer tevreden met de opbrengst waar we als vereniging weer leuke dingen van kunnen doen. Namens bestuur en leden willen we AH/Heerschap dan ook hartelijk danken deze vorm van maatschappelijke betrokkenheid van AH/Heerschap wordt erg gewaardeerd en is zeer bijzonder. 

Legetøj og BørnetøjTurtle