Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Login

Weekend Kalterherberg 2024 de reunie

Weekend Kalterherberg 2024

de reünie

Groepsfoto voor vertrek in 2011

Het weekend van 7 en 8 september staat in het teken van Kalterherberg de reünie. Het weekend Kalterherberg heeft een lange historie. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van TWC Weert is het weekend Kalterherberg voor het eerst georganiseerd. De mannen fietsten toen naar Kalterherberg en de vrouwen kwamen later met de auto. Vanaf dat moment is het weekend Kalterherberg jaarlijks verreden met als grote inspirator wijlen Frits Roothans en routecoördinator Derk. In 2015 hebben Frits en Derk het stokje overgedragen aan een nieuwe commissie onder leiding van Sven met de vraag om een nieuwe invulling te geven aan het weekend Kalterherberg.

In 2016 stond het weekend Kalterherberg voor de laatste keer op de kalender en vanaf 2017 is hier het weekend Rursee voor in de plaatsgekomen. Dit jaar wil de comissie het weekend Kalterherberg nog een keer eren door er naar terug te keren. Mooie kans om nog eens mooie verhalen uit de oude doos te halen. 

Helaas is het hotel Hirsch waar we vroeger verbleven niet beschikbaar, de oude eigenaren hebben het hotel verkocht en het hotel is daarna volledig verbouwd waardoor de kenmerkende Duitse sfeer is verdwenen, maar de commissie heeft (met hulp van Johan Co.; dankjewel Johan) een mooi alternatief gevonden in Monschau. Net als toen zullen we op zaterdag 7 september omstreeks 8:30 uur op de fiets vanuit Weert naar Duitsland afreizen. Onderweg genieten we in de buurt van Vaals van een welverdiende lunch, alvorens we onze weg via België door het mooie "parc Naturel Hautes Fagnes naar Duitsland zullen vervolgen. Voor het volledige programma zie de kalender. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle