Shirt sponsors

Cafe Tramhalt
BikeTotaal Vlassak

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
6
10
13
17
18
22
24
25
27
31

Sponsors

Login

Clinic fietsonderhoud

Clinic Fietsonderhoud

BikeTotaal Vlassak

Donderdag 28 maart

Nu het seizoen weer begonnen is heeft iedereen zijn fiets weer uit het vet gehaald of sommige kwamen erachter dat ze hem na de laatste rit zo hebt weggezet met de goede bedoelingen om hem gedurende de winter een keer onder handen te nemen. Veel technische problemen die gedurende de ritten ontstaan zijn terug te herleiden naar slecht of geen onderhoud.

Buiten dat pech onderweg nooit leuk is kan ook de veiligheid in het geding komen. Daarom willen we samen met het team van BikeTotaal Vlassak hier graag aandacht aan geven middels een (interactieve) clinic naast de clinic kan ook een beperkt aantal leden bikefitting ondergaan. De clinic is laagdrempelig van opzet en is dus voor iedereen toegankelijk ondanks dat is deze clinic aan te bevelen voor alle leden. De clinic is ingedeeld in drie thema's. De leden worden opgedeeld in drie groepen en zo verdeeld over de thema's. Onderstaand tref je het programma aan. Wil je deelnemen? Geef je dan snel op via de kalender zodat we clinic goed kunnen voorbereiden. 

18:30 -19:00 uur Inloop 

Programma groep 1 (groep 2 start met het 2e them en groep 3 start met het derde thema)

19:00 - 19:30 uur Banden, bandenspanning en Tubeless; door een deskundige van Swalbe

19:45 - 20:15 uur Preventieve handelingen voor aanvang van en na afloop van het seizoen; door Team Vlassak

20:30 -21:15 uur Wat te doen bij pech onderweg; door Team Vlassak 

21:30 uur einde clinic

De Bikefitting vindt separaat plaats aan de clinic. Leden die dit willen doen moeten dit vooraf kenbaar maken en hun fiets meenemen. Je wordt volledig opgemeten en er wordt gekeken of je fiets voldoet of dat voor een beter rijcomfort dit op onderdelen aangepast kan worden. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle