Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Wieler Gemeente

Login

Clubfeest 2024

Clubfeest  

Zeer geslaagd feestje

 

Op zaterdag 1 juni waren bijna 90 leden en partners aanwezig op het jaarlijkse clubfeest dat dit jaar het thema Italië had meegekregen. Na een aantal zonnige edities was het dit jaar wat frisser en liet de zon ons helaas in de steek. Er was in voorzien dat als het frisser zou worden het feest binnen kon worden voortgezet. Dit zorgde uiteindelijk voor een intieme sfeer waar je de drukte op kon zoeken, maar er waren ook voldoende rustige plekjes. Gelukkig was het droog en kon er een kampvuurtje worden aangelegd. Altijd een lekkere plek om even uit te buiken na het eten onder het genot van een drankje. 

Alle aanwezige werden ontvangen met een prosecco of Aperol Spritz. Rond 18:30 uur konden alle aanwezige gebruik maken van de pizza foodtruck van Pizza-Amici uit Den Haag. In een recordtijd zijn er 88 heerlijke pizza's gebakken en verorberd. De feestcommissie had zelf ook nog anti pasti, Italiaanse salades en tiramisu gemaakt. Dat alles in de smaak viel, blijkt wel uit het feit dat alles op is gegaan! Om 21:30 uur kwam er een muzikale afleiding in de vorm van een optreden van Erik Fikken.  

We kijken terug op een mooi clubfeest. De 1e feestcommissie heeft een topprestatie geleverd. Sandra, Kirstie en Robbert-Jan enorm bedankt namens alle aanwezigen voor de geweldige organisatie en inzet!

De foto's en filmpjes zijn hier te zien.

Legetøj og BørnetøjTurtle