Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Login

Sponsorovereenkomst Heerschap Groep 2024

Sponsorovereenkomst

verlengd met twee jaar

ondertekening van de sponsorovereenkomst in 2021

op het kantoor van Albert Heijn Heerschap.

 

In 2021 is TWC Weert een sponsorovereenkomst aangegaan met de Heerschap Groep onder de naam Heerschap Verbindt! De overeenkomst had een doorlooptijd van drie jaar en die loopt eind van dit jaar af. Heerschap Groep en TWC Weert zijn beide zeer tevreden over de samenwerking en dit heeft er toe geleid dat de samenwerking op 1 mei is verlengd met 2 jaar tot eind 2026.  Bestuur en leden van TWC Weert zijn de Heerschap Groep zeer erkentelijk voor hun maatschappelijke bijdrage, Chapeau! we gaan er alles aan doen om de samenwerking wederom tot een groot succes te maken.  

Wat is Heerschap Verbindt!?

Heerschap verbindt is een uniek en lokaal sponsorschap voor (sport)verenigingen met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren. Daarnaast zijn er diverse momenten waarop TWC Weert met een minimale inspanning een extra sponsorbedrag van honderden euro's per jaar kan verdienen. TWC Weert gaat, naast het jaarlijkse sponsorbedrag, zelf extra inkomsten verdienen door middel van acties en verkoopactiviteiten bij Albert Heijn Heerschap en Bakkerij Heerschap.  

 

Heerschap Groep in het kort

Een familiebedrijf dat in 1966 door John en Toos Heerschap is opgericht en bgon als een kleine lokale bakkerij, is in 2005 overgenomen door Stan Heerschap en anno 2021 uitgegroeid tot Heerschap Groep; een overkoepelende organisatie van een bakkerswinkel in Roggel, een ambachtelijke bakkerij in Nederweert en vijf Heerschap supermarkten in Nederweert, Heythuysen en Weert in de wijk Leuken, Boshoven en Moesel. 

Begin 2022 gaan de winkels van Heerschap Groep over op de Albert Heijn formule en zullen de supermarkten omgebouwd worden tot Albert Heijn supermarkten. Alle winkels worden volgens het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn ingericht. De versbeleving komt centraal te staan en de supermarkten worden voorzien van de nieuwste technologieën met alle gewenste voordelen voor de klant. Uiteraard blijven alle medewerkers en de ambachtelijke producten van Bakkerij heerschap in de supermarkten. 

Winkel vol voordeel, vers, gezelligheid en gemak!

 

Legetøj og BørnetøjTurtle