Zondag 13 november

Binnenkort zijn hier de foto's en video te zien.

Shirt sponsors

Kalender

Sponsors

Ton Tindemans

Login

Als je denkt dat TWC Weert iets voor jou is, dan bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend mee te gaan als gastrijder om te kijken of TWC Weert voldoet aan jouw verwachtingen. Het gastrijdersformulier invullen is voldoende om je voor de tocht op een zondag aan te melden. Aanmelden is noodzakelijk in verband met de verzekering die wij hebben bij de NTFU. Als het gezamelijk fiesten in clubverband ( minimaal en maximaal 4 keer) wederzijds goed is bevallen kun je je aanmelden als lid via het aanmeldingsformulier . 

 

Extra informatie TWC Weert:

Naast de toertochten op zondag bestaat ook door de week de mogelijkheid om op woensdagavond deel te nemen aan toertochten op de weg. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan bijzondere activiteiten zoals aan het fietsweekend Rursee, de “top-tien-toer” en een lang weekend Lenk (Zwitserland). In de winter is er een programma voor mountainbiketoertochten. Gedurende het seizoen wordt er een feestavond georganiseerd voor de leden en hun partners. Dit alles voor een contributie van slechts € 75,- per jaar.

 

Toertochten op zondag

Tussen half maart en half oktober is er elke zondagochtend een fietstocht., 34 tochten per seizoen. Diverse malen per jaar staat een langere tocht naar b.v.  Zuid-Limburg op het programma (variërend van 100 tot 140 km). 

Er wordt ’s morgens (voor starttijden zie kalender) gestart op het Bassin in Weert  en we zijn rond de middag weer terug. Er wordt gereden in vier groepen met verschillende snelheden: de A1 groep met een gemiddelde van 30- 32 km per uur, B1 + B2 groep met gemiddelde van 28 -30 km per uur, De C1 en C2 groep 26 - 28 km per uur en de  D groep 24 - 26 km per uur. Om de rit ordelijk te laten verlopen, te zorgen dat iedereen het tempo kan volgen en de rit kan uitrijden, worden er twee wegkapiteins aangesteld per groep. 

Toertochten op woensdagavond

Vanaf half maart tot half oktober wordt elke woensdagavond een tocht gefietst van 40 tot 60 km. In het voorjaar en najaar gebeurt dit op het parkoers bij de Wildenberg totdat het te donker wordt. In de zomer wordt er een rondje van 60 km gefietst. Op de woensdagavond wordt ook in snelheidsgroepen gereden. 

Toertochten mountainbike

Vanaf half oktober tot half maart wordt er elke zondagochtend gefietst in de bossen van Weert en omgeving. De afstanden variëren van 35 tot 60 kilometer en elke maand een tocht van 70 - 80 km. Daarnaast wordt er deelgenomen aan diverse georganiseerde toertochten in de omgeving. Populaire toertochten zijn de tochten van Nederweert, Budel, Leudal, Vlodrop, Nuenen, en Waalre. Op oudjaarsdag wordt de oliebollentocht gereden waarna het wielerjaar gezellig samen wordt afgesloten. Als afsluiting van het mountainbikeseizoen wordt een rit gereden waarna erwtensoep en brood met spek wordt geserveerd. Voor de tochten buiten Weert wordt vervoer geregeld. Er wordt ’s morgens (voor starttijden zie kalender) gestart op het Bassin in Weert.

Legetøj og BørnetøjTurtle